here we go again...

Nu har jag fått höra det igen.... I förra veckan kom en dansk kollega fram till mig och frågade om jag hade fått höra att jag är lik en amerikansk skådespelerska nån gång. Japp det har jag ju men för skojs skull så frågade jag vem hon tyckte jag var lik och hon precis som nästan alla andra sa Reese Whiterspoon.
Det kan kanske bli mitt nya jobb att vara hennes dubbelgångare och vilseleda paparazzi =)
Idag blev jag däremot lite förolämpad enligt mig själv. Jag skulle få ett kort inne på Kicks när hon frågade mig om jag fyllt 16!!!!! Ja för typ NIO år sen... Så idag såg jag väl ut och vara under 16....
Var ute och gjorde Entre osäkert med Rita idag och vi träffade på Henna också. Dessa två töser ska jag väl förhoppningsvis se mer av när jag flyttar om 3 veckor, eller hur tjejer?
Nu har jag även fixat det mesta som behövs för att packa ner mitt liv i kartonger så nu ska här ske saker.
blir en massa som kastas eller skänks bort men det innebär också att jag måste köpa nya saker hi hi jag hoppas min nya lägenhet kommer bli mysig.

Jag måste fråga Er en sak för det är nått jag verkligen vill veta....
Hur vet man om man är kär i kärleken eller kär i killen? Ibland så känns det som jag vet svaret men ibland är jag väldigt förvirrad...hoppas nån kan hjälpa mig reda ut detta!
Nu säger jag God natt!! Sov gott!!

hata jobbiga människor

Jag är väldigt dålig på att sätta in bilder men det vet ni ju redan.
Igår hade jag helt okej på jobb tills jag började bråka med trafikledaren
Han tyckte jag skulle jobba 10 timmar utan lunch och att jag fick ta det som det var för så var reglerna....jag poängterade att jag bara hade druckit en gainomax på hela dan men vad brydde han sig??
Men som tur var så hann jag få mat men inte den mat jag ville ha och jag fick slänga den i mig på en bänk på centralen med massa resenärer springandes runt mig...mindre kul!
Och så säger han till mig att jag ska skriva upp det på övertid fast jag inte får ha övertid då jag är 25% sjukskriven.
Dessutom, vem blir mätt på övertid?

Nog om det!

Idag hade jag besiktning på lägenheten. Gillar inte när folk granskar "mina" saker.
och om en liten stund ska jag iväg och skriva på kontrakt på den nya lgh och säga upp min nuvarande.
Todelu