70 årskalas

Var på 70 årskalas idag och jag gjorde tårtan och för att vara min första tårta så var den riktigt fin och himmelskt god =)
Jag ville göra tårtan personlig och han verkade glad och sa att det var typiskt honom.
Visst ser man att den är hemmagjord men snygg ändå men tro mig det kom många svordomar över denna tårta under tillverkningen men ett glädjetjut när det var klart =)


annars har jag gått och blivit snorförkyld så det är soffan med massa myskläder som gäller och självklart bordet fyllt av näsdukar, nässpray,halstabletter m.m.m

Den eviga längtan

Jaha då fick man maila jotex (som säljer saker till hemmet) igår för tydligen hade det bara skickat iväg 2 av 3 saker jag beställt... Jag gnällde lite och de bad om ursäkt och sa att jag slapp fraktavgiften så det är ju bra det iaf.
Och alla verkar glömma bort mig =( jag har beställt tapetsering av min hall och de sa att om jag har otur så kan det ta 4 veckor innan de hör av sig till mig men idag har det gått SJU veckor så det var bara att traska ner till kontoret som skulle försöka få tag i firman som ska tapetsera.
Jag som är en sån person som vill ha allt fixat med en gång när jag har fått nått för mig, får helt enkelt lära sig att vänta!
Men lite kul post har jag fått iaf, igår fick jag 2 biobiljetter från företaget som jag är på nu och idag fick man inbjudan till en Kick off fest med nån rolig kändis som ska dyka upp. Undra vad som dyker ner i brevlådan imorgon =)
Kanske en vardagsrums dörr som jag väntat på i 2 veckor?
Igår började jag även jobba igen och det blev en intressant dag då jag fastnade i danmark i ett par timmar och hade en massa irriterade resenärer men de flesta var så snälla och ett gammal par som var såå söta så man skulle vilja adoptera dem hi hi men dock sprack mitt points räknande då min nyttiga lunch fanns på kontoret i Malmö. Så just nu bryr jag mig inte om att räkna utan måste fixa några BRA bantningspiller.
Jag ska inte jobba förrän lördag igen och det ska bli intressant att se vad som händer då!
Jag har 2 vänner på olika håll som har det jobbigt just nu och jag vill bara att ni ska veta att jag tänker på er!
Mina vänner är underbara!

Points for me =)

Såja då är jag mycket bättre i axeln igen. Trots att jag har ett fult blåmärke efter sprutan.
så jag unnade mig en utekväll med Elin i lördags, rent spontant bestämde vi oss för att dricka lite gott hos henne för att sen ta oss vidare till Harrys.
Elin är stammis där men det visade sig att jag kände rätt många som var där och då var det ändå första gången jag var där när det var nattklubb.
Jag träffade gaaamla kompisar, arbetskamrater och familjemedlemmar ha ha
Jag tror jag och Elin har ungefär samma inställning till festande och kan ha riktigt kul ihop, jag hade iaf kul i lördags =)
Söndagen hade jag dock väldigt ont i axeln och lite bakis men det vill vi inte tänka på nu...

Fick ringa Jotex idag eftersom jag beställde saker därifrån för typ 5 veckor sedan och lev. datumet var idag men jag fick ingen avi, en trevlig dam svarade och sa att så lång tid ska det inte ta och att det hade allt på lagret så min beställning hade kommit bort lite men nu skulle de försöka skicka iväg det så fort som möjligt. Men hur surt är det inte att ha väntat i 5 veckor i onödan...

Tjock som jag är (och har tjatat om det) så har jag tagit mig i kragen och gick på mitt första viktväktar möte idag =)
Så nu jävlar ska här räknas points...
Jag hade tydligen bara 3,5kg övervikt men som mål har jag att gå ner 7,5kg.
Hoppas nu att jag håller i det och är ordentlig men nu behöver jag nån aktivitet så jag får all motion jag behöver plus lite till. Jag ska vara smal till sommaren iaf =)

Och då börjar jag jobba på onsdag igen men ska bara jobba 50% första 2 veckorna så det känns bra att få se hur axeln kommer reagera.
Oj jag höll på att glömma....ni måste verkligen kopiera denna länken och kolla in mitt nya jag ha ha ha

http://www.youtube.com/watch?v=TixjibVu-gE


Smärta..

Ja då ska jag försöka skriva lite här men det är inte så lätt eftersom jag har sjukt ont i axeln och kan knappt röra armenjag fick en kortisonspruta i axeln igår och nu ska jag ha så här ont i 3 dagar....
mamma fick komma hit idag och tvätta håret åt mig för det kan jag inte göra själv.
Dessutom lyckades jag ha sönder mitt sovrumsfönster idag också, det var ingen som sa att det blåste så mkt idag he he
så glasmästarna fick komma hit och så klart såg han bra ut men jag såg ut som kom och hjälp mig och dö!
Bella kan inte ens vara hemma då jag inte kan leka med henne eller rasta henne.
Men jag har iaf Diva här hemma som verkligen bara springer omkring och myser med mig hela tiden.
Nu har jag 2 veckor till som Diva (Carro & mickes katt) ska vara här och det är jättemysigt.
Hon kommer såå bra överens med Bella och det är så kul att se.
Nu måste jag kelas lite med diva för hon ligger brevid mig och bara ser så söt ut =)
ha de så gott