såå sött

Igår blev det lite party med äpplet och en granne och det var riktigt skoj.
kul att få träffa nya människor!
Har faktiskt inte så mkt att säga men jag vill gärna att folk går in och kollar in detta för det är sååå sött

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3627493.ab

vet inte hur man gör så att man bara kan klicka på länken men ni kan alltid kopiera den =)

Jensens

Igår fick man ju gå ut och shoppa lite igen men inget kul som i förrgår.
nu har ju MAX öppnat på gustav och det var jag ju tvungen att prova eftersom det var ett par år sedan jag åt där och så besviken jag blev, smakade inte alls som förr, men dipporna var goda!

Sen var det hem till Carro en stund och fixa sig för att gå och äta på Jensens.
Jag var inte hungrig alls när jag kom dit men ändå lyckades jag med vitlöksbröd till förrätt, sedan huvudrätt och lyckades fanimej med att ta två omgångar av ät så mycket du vill mjukglass och massa topping hade jag på he he.
Helt sjukt vad jag kan äta nu förtiden.
Sen blev det lite party hemma hos en av matgästerna men det var ganska tråkigt så det var bara hem och vila upp sig inför lördagen =)


Fynda!

Jaha då har man blivit sjukskriven 3 veckor pga den hemska axeln och väntar på att få en kallelse från ortopeden i Eslöv av alla ställen. Fått världens sötaste smärtstillande tabletter också. Sjukt egentligen att piller får vara så söta.

Idag skulle jag bara promenera till stan och titta lite men det var ju rea lite överallt och jag gick loss =)
jag älskar att fynda kläder och ja egentligen allt, jag blir så glad och stolt när jag har gjort bra klipp.
Idag köpte jag 3 tröjor som skulle kosta 397:- sammanlagt men jag betalade bara 108:-
När Sussi hörde om mina klipp ville hon också gå och kolla kläder så då köpte hon också en massa och gjorde minst lika bra klipp som mig! Hihi jag har dåligt inflytande på folk.
Men men imorgon kommer lönen och när jag såg lönespecen idag så var det mycket bättre än jag trodde eftersom jag varit sjuk, tyvärr kommer det mindre pengar nästa månad också men förhoppningsvis blir jag positivt överraskad då också.

På tal om positiva överraskningar så fick jag en igår eller om det var i förrgår....iaf Carro Simpson ringde mig!!!
Den "gamla" Carro (hi hi) kan jag prata med ett par ggr om dan så det är ju inte samma sak, men det är alltid lika kul att prata med dig =)

Vem ska jag ringa nu?

Imorse kom Sussi hem till mig och vi satt och fikade och snacka skit som vanligt ha ha helt plötsligt hör jag konstiga ljud från gården så vi tittar ut och där står en kille med sin okopplade pitbull, hunden ligger på rygg av rädsla för ägaren när jag helt plötsligt inte trodde min ögon!!! Han lyfter upp hunden i örat och ger den en lusing, då börjar det koka inom mig... när hunden sen ligger fint på marken så börjar han plötsligt att sparka oprovocerat på hunden.... jag blir så jävla förbannad på sånt. Att hunden inte mår bra såg man på långt håll.
Självklart gjorde jag en polisanmälan och det var skönt att höra att båda poliserna jag pratade med blev arga och tyckte ägaren kunde få sig en omgång.
Så imorgon är det bara att ringa djurskyddsinspektören och se till att de gör ett oanmält besök hos hundägaren.
Även om de inte kan hitta yttre skador på hunden så har polisen nu oss som vittnen vilket gör att det kan ta hunden ifrån honom med en gång.

Efter det var vi på en skön promenad ute i Käglinges naturområde och det älskade Bella och även jag och Sussi såklart!
MEN...
när jag kommer fram till min port så är det någon som helt ut sprit på marken och inne i trappan sitter en lite väl förfriskad man och det är kläder och väskor i hela trappen och en annan förfriskad man som bara flyttar runt på sakerna... så då får jag ringa Securitas som skickar ut väktare för att få bort dem.
Det är många timmar kvar på detta dygnet så vi får väl se vem jag ska ringa nästa gång...ambulans eller brandkår?

Oväntat besök

Igår fick jag lite oväntat besök.
När jag vaknade gick jag och satte mig i soffan och upptäcker att det är något inne i min inglasade balkong och där satt en söt och väldigt liten fågel som inte kunde ta sig ut igen.
Så efter att tagit nått foto fick jag gå ut och hjälpa den lille.
Det var ju inte som förra gången jag hade en fågel på balkongen för då hade jag en stoooor kråka som min granne fick släppa ut för jag vågade inte  =)
Här är bild på mitt oväntade besök

Grannar

Igår hade jag en mysig kväll satt och åt riktigt god tacos när det ringer på dörren och där står grannen och frågar om han kan få låna lite kaffe, så klart var det inga problem!
Jag somnar till i soffan och då ringer det på dörren igen och genom titthålet ser jag att det är båda grannarna men jag är rent sömnig och låtsas som jag inte är hemma fast Bella skällde som en dåre.
Jag var inte människa till att öppna dörren helt enkelt.
Sen var allt lugnt igen och jag går och lägger mig i sängen och tar på mig min sovmask eller vad det nu heter och sover jätteskönt =)
TILLS NÅN JÄVEL RINGER PÅ MIN DÖRR VID 6.30 PÅ MORGONEN!!!!
Bella skäller jävlar i det men jag pallar inte ens gå upp ur sängen och det ska den personen vara glad för! För den hade fått sig en utskällning som heter duga om jag kommit upp, och jag är inte alltid trevlig när jag precis vaknat och speciellt inte på det sättet!!
Hör bara hur en person går i trappan och säger vamanos.
Hoppas dock inte att det var grannarna ovanför mig (vissa av er vet vilka de är)
för då lär jag idiotförklara dem!

Denna värld är full av puckon och jag verkar träffa dem en efter en....



Hösten är här

Har precis skrivit en bit och råkar radera allt, så nu får jag ta om det från början, så spännande.....
Har ingen motivation till att göra nånting och har varit så ett par dagar, kanske en höst depression som är på gång men det är ju så fint ute med en massa härliga färger speciellt de röda löven som ramlat ner i det gröna gräset.
Det kan man ju inte bli deprimerad av =)

Har hört rätt många gånger i flera år att jag är lik Reese Witherspoon
men nu har främlingar kommit fram och påpeka det för mig oftare.
Jag kan inte se några likheter förutom hakan i profil.
Hittade 2 bilder på henne...

...och en ännu större på mig =)

Puss & Kram

Svullo

Dagen börja inte bra idag när jag stod och gjorde lunch till jobbet och min redning flög ut i halva köket, speciellt på min kakeldekor som jag äntligen satt upp och att jag sen inte hann torka upp allt innan jag fick snabba mig till bussen för att komma till jobb i tid....
så med andra ord dröjer det ytterligare innan mina bilder på köket kommer upp

Men på jobb var det däremot roligare då jag träffade en gammal klasskamrat som jag inte träffat på MÅNGA år.
Roligast var nog att se hur han utvecklats till det bättre genom åren.
Sen gjorde jag det jag inte får göra...skulle köpa mig en dubbel nougat för jag var så sugen...men det blev TRE stycken... det var ju ett erbjudande på Pressbyrån hi hi
men tack och lov klämde jag inte i mig alla iaf, det blev bara en och en liten chipspåse.
Vilket svullo jag låter som och nu när jag väl skriver detta så märker jag hur mycket skit jag stoppar i mig.
Kanske ska ta och prova en till påse måltidsersättning från Allevo?!
Men choklad är ju så himla gott
Choklad eller Allevo?
Ärligt talat vad hade ni själv valt??

Fast jag köpte faktiskt de Rosa Bandet i dag också, det rekommenderar jag!
Nä nu ska detta svullot ta sin fanta och kolla på Efterlyst, så får ni smala, sunda och vettiga människor ha det underbart!
*puss på er*


I ditt ansikte

Riktigt härlig serie, Magnus Betnér är en riktig bra ståuppare och Martin är på god väg =)
Hoppas det inte dröjer allt för länge innan Magnus kommer till Malmö igen.
Älskar skämtet om att vegeterianer inte borde få gifta sig i kyrkan, har hört den ett par ggr nu men tycker den är lika rolig varje gång!!

Har varit ledig idag och dan har varit jättemysig...vaknade vid 1 och solen sken, tog bussen (hi hi) till mamma och hälsade på min underbara vovve, promenerade med Sussi och sen satt vi på Lilla Torg av alla ställen och jag drack faktiskt  en Chai Latte Vanilj
(tack Linda för att du fått mig och prova på något nytt)
fast nästa gång blir det nog en vanlig Chai Latte Te.

Nu är jag så trött och orkar inte skriva mer utan ska slänga mig i sängen och kolla serier
God natt

Trött...

Idag har jag varit sååå trött men har kämpat med att hålla mig vaken hela dagen så att jag kan lägga mig i tid ikväll men så ligger jag och tittar på Idol....och i nästa ögonblick har det gått 2 timmar och Bella sitter och stirrar på mig 2 dm från mitt ansikte *irriterande* så nu lär jag säkert inte somna på ett par timmar...så då skulle jag kunna fixa lite med mitt nya projekt: KÖKET =)
Har gjort lite klipp idag och äntligen fått tag i kakeldekor som var billiga, kommer lägga ut före och efter bilder senare.
Väntar på gardiner och matta från Jotex som jag trodde skulle komma om en vecka typ men nejdå då hade jag hoppat över oktober månad i huvudet så jag får vänta ytterligare en månad...

Har fått reda på att en av mina vänner Carro ska komma till Sverige och hälsa på en vecka, saknar henne som f*n, så nu har jag något att se fram emot (jag vet att du läser Carro och jag kommer och möter dig fast du kommer med Katarina, jag har ju väntat länge på att du ska hälsa på)
När vi ändå pratar om vänner... utan att nämna några namn så vill du veta om jag är sur eller hur det är med mig PICK UP THE DAME PHONE AND CALL ME!!! Så glyttigt att springa och fråga folk runt omkring mig.
Jag är inte farlig, bara nafsar lite he he

Ja, och så har jag ytterligare en serie att följa nu "Färjan".
Har varit massa skriverier om den och den verkar lite intressant, har ju bara sett ett avsnitt änsålänge.

Imorgon är det tillbaka till jobbet..undra hur länge jag får jobba denna gången innan jag får ont i axeln igen.
Börjar kännas att vi ska gå över till ett annat företag nu med alla lappar, uniformsprovning och fotografering. Fast mest längtar jag till den nya lönen och nya sträckor =)





Idol...

Sitter och kollar på Idol för första gången detta året så jag vet inte hur det har varit i de andra avsnitten men kom igen alla killar är ju sminkade som tjejer, visst på med lite puder och liknande för att framhäva/dölja vissa saker men inte rosa rött läppstift och tydlig mascara, måste vara en praktikant i sminket hos tv4 idag.

Har varit i parken och kastat boll med Bella idag och det var hennes första riktiga motion efter kastreringen och hon var helt slutkörd så hon orkade inte ens gå upp för trapporna när vi skulle hem, det tog dubbelt så lång tid än vanligt och hennes blickar sa bara "bär mig upp Matte"
Idag i parken

Välkommen

Ja då var jag också igång att blogga nu, jag har insett att jag går in på vänners bloggar (och Magnus Betnérs) nästan varje dag och kikar så nu är det dags för mig att dela med mig av mitt liv, eller ja delar av det iaf =) Får se hur länge detta kommer hålla ha ha fast får jag respons så blir det nog roligare.

Tänkte börja med att avreagera mig lite på puckona som satte en smällare/fyrverkeri i munnen på en lokförare. Hur korkad får man bli??? Att fotbolls supportrar slåss med varandra är vansinnigt men att sedan ge sig på nån helt oskyldig finns inte ord för hur korkat det är... Nej jag blir bara mer förbannad ju mer jag tänker på det.

Var på H&M idag och provade en riktigt skön och härlig tröja som tydligen är så populär att det fanns bara 2 kvar i st. xs & l och det gällde i alla butiker, så vill jag ha en får jag snabba mig att beställa nu.... Ciao

Välkommen till min nya blogg!