Idol...

Sitter och kollar på Idol för första gången detta året så jag vet inte hur det har varit i de andra avsnitten men kom igen alla killar är ju sminkade som tjejer, visst på med lite puder och liknande för att framhäva/dölja vissa saker men inte rosa rött läppstift och tydlig mascara, måste vara en praktikant i sminket hos tv4 idag.

Har varit i parken och kastat boll med Bella idag och det var hennes första riktiga motion efter kastreringen och hon var helt slutkörd så hon orkade inte ens gå upp för trapporna när vi skulle hem, det tog dubbelt så lång tid än vanligt och hennes blickar sa bara "bär mig upp Matte"
Idag i parken

Kommentarer
Postat av: Caroline (simpson)

Hej!! Vad kul att du ocksâ har bloggis nu. :) Jag ska läsa den varje dag. Om du läser min :) Ska jag berätta en rolig nyhet. Jag köpte precis en resa hem till Sverige. Kommer mellan den 30 nov och 9 dec. Kul va? Sâ var inte alldeles för upptagen dâ tack hihih. Kramar

2008-10-03 @ 08:41:56
Postat av: Caroline (simpson)

Läste precis din kommeentar. Vad söt du e! :) kommer du verkligen göra det? Komma till kastrup? Jag hade blivit jätteglad..om du kan alltsâ. Jobbar du pâ dom tâgen med?

2008-10-03 @ 08:50:12
Postat av: Natalie

Åhh söta lilla Bella, jag saknar henne massor :-) Hur gammal är hon nu? har nästan förträngt den tiden med Ludde då det är för jobbigt att tänka på.

Men jag har hans foto uppe på kaminen med massa ljus runt.

Krams

2008-10-03 @ 14:30:19
URL: http://www.metrobloggen.se/agora
Postat av: Carro

Jag glömde iofs säga att jag kommer âke hem med Katarina. Hon kommer hit mellan den 25-30 nov o vi âker samma flyg hem, men du fâr gärna komma ändâ om du vill. För dâ har jag ju redan varit med henne i 5 dagar hahaha. Jag landar 18.30

2008-10-03 @ 14:39:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback