Min helg =)

Jag har upptäckt att jag bara bloggar när jag ska vara ledig dagen efter, det är ett krävande jobb att blogga så man måste vara ledig dagen efter =)
I fredags festa jag till det lite med eslövsfolk hi hi men det var bara jag och micke som drog vidare och vi brukar inte gå ut och det märktes tydligt på oss för vi var på väg till choklad och trodde där skulle vara dökul men redan när vi såg kön så bara fortsatte vi gå förbi för vi var för gamla för att vara där uppenbarligen ha ha du och jag micke= barnvakter ha ha
Dessvärre fick vi inte "shake the asses" för micke blev magsjuk efter en öl ute och fick sådär småspringa hem hi hi. Synd om killen men vad ska man göra vid ett sådant tillfälle, men nästa gång blir det kasedans för oss =) Är någon mer sugen så bara säg till!!


Lördagen spenderade jag mest med att tycka synd om mig själv för jag var bakis och även ett par timmar på casinot. Hade ganska skoj för att ha stuckit dit själv. De firade kinesisk nyår där med bland annat lejon och drakdans och massa kinesmusik från pianot..och massa folk förstås.
Träffade halva Emmas familj där så jag hängde mest med dem.
Söndagen spenderade jag faktiskt med Emma och det var trevligt för vi fick pratat massa djupa saker och kom nog varann ännu ett steg närmare. Puss på dig stumpan, tänker på dig!
Vi var på bio och såg Yes man!
Filmen var helt okej men inte alls så rolig som jag trodde den skulle vara.
På tal om bra filmer måste ni se den spanska (eller om den var fransk he he minns ej) filmen "barnhemmet". Den var bra!! men se den inte själv...

Igår fick jag mig en trevlig (eller inte) överraskning när jag kom hem från jobbet. I trappen nedanför min lägenhet ligger 2 personer och SOVER, så jag fick ringa securitas som lyckades väcka mannen och gå ut med honom medan kvinnan låg kvar och sov tills polisen kom och väckte henne men innan de kom så var jag ju tvungen att ta en bild på henne, den blev lide kass men jag vågade inte ta en bild till. Snarkade som ett helt sågverk gjorde de också så jag kunde inte somna förrän farbror blå hämtat dem.

Nu mina kära vänner ska jag äta lite ben & jerry och kolla serier innan nanne dags.

Kommentarer
Postat av: Carro

Ja den e spansk. Vi sâg den pâ bio. Fy fan vad vi satt och hoppade.Jorge kramade mig i armen sâ jag fick ont hahaha.

Det händer alltid nânting hos dig verkar det som. Eller där du bor. Förresten, vi ska flytta :) hörs pâ skype sâ pratar vi. Kram

2009-02-02 @ 08:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback