spontan och otålig

Buhu hann bara träffa min fina C en gång men jag längtar till den dagen det blir en vardagssak att gå ut och fika med henne (efter att vi varit på gymmet).

Då har man haft semester i 2 veckor redan och vädret har varit väldigt blandat, jag har inte gjort så mkt känns det som men jag älskar att bara kunna göra det som faller mig in för stunden.
Något som dock var skoj var förra helgen när jag var på väg från min mor och hem för att fixa och dona lite hemma slutade i en aprolig kväll i köpenhamn med trevliga vänner.
Mer av detta tack!

Har spelat lite på internet och på casinot och lyckats vinna lite så då jag har gett mig själv en liten semesterpresent i form av ett namnhalsband, nu vill jag bara få hem den också.
Jag hatar verkligen att vänta, ge mig NU!

Kommentarer
Postat av: C

Amen så fin du är! :) ja, jätte tråkigt att det bara blev den stunden. Det blir ju en annan sak när J är med också och när man är på besök. Men såklart att det kommer bli en vardagssak sen :) längtar! hahha ja vi kommer varva fikor, vindrickande och gymmet haha. Det kommer nog bli tidigare än vi planerat med. Men såklart, allt beror ju på om jag får tag i nåt jobb. Men jag söker för fullt, så allt för länge ska det nog inte ta. hihi. Kramar

2011-06-24 @ 20:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback